Har blivit utmanad av Jessica

1. När gick du upp idag?  Strax före 9
2. Diamanter eller pärlorn? Diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio? Hmm det var en barnfilm...Bolt tror jag
4. Favorit tv-program? Inget spec men har följt Robinson
5. Vad åt du till frukost? Fil och havrekuddar
6. Vad är ditt / dina andra namn?  Britt Ulrika
7. Din favoritmat? Det får väl bli någon god köttbit
8. Vilken mat gillar du inte? Äter det mesta...pölsa är väl inte så nice
9. Vilken är din favorit-CD för tillfället? lyssnar mest på radio 
10. Vilken bil kör du? En sliten opel astra
11. Vilken är din Favoritmacka? Räkmacka
12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Falskhet
13. Vilka är dina favoritkläder? Just nu är det det jag rymms i och det ska vara mjukt och bekvämt 
14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka ? Vet ej...någonstans vackert och varmt
15. Favoritklädmärke? Har inget spec har mycket olika
16. Var vill du dra dig tillbaka? Inte tänkt på det
17. Favorittid på dagen? Kvällen
18. Var är du född? Piteå BB
19. Vilken är din favoritsport att se på? Någon bra fotbolls eller hockey match
20. Vem tror du inte gör detta? Oj måste man utmana någon? :) 
21. Vem tror du gör det först? vet ej
22. Coca Cola eller Pepsi? Cola
23. Fotboll eller ishockey? Båda
24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? nattuggla
25. Pedikyr eller manikyr? Manikyr.
26. Några spännande nyheter att berätta för oss? Nope.. men jag jobbade min sista dag igår;)
27. Vad ville du bli när du var liten? Frisör
28. Bästa barndomsminnet? Ojs..vet ej 
29. Varit i Afrika? nej
30. Nånsin rullat in någon i toapapper? nej.
31. Varit med om en bilolycka? nej
32. Favoritdag i veckan? Fredag
33. Favoritblomma? Ros
34 Favorit-snabbmatsrestaurant? max 
35 Har du någon cykel? ja
36. Vem fick du senaste mailet från? Pampers :)
37. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Vet inte
38. Vems svar är du mest nyfiken på? Allas
39. Senaste personen du delade en middag med?  Kristoffer
40. Vad sysslar du med just nu? Ser talang och svarar på dessa frågor 
41. Favoritfärg? Svart vit röd
42. Hur många tatueringar har du? 2 än så länge

Oj ska jag utmana någon nu???
Ja men Anna E och Sofie P då ;)

Söt bild :)


Söt fejkbild ;)

Dags för uppdatering !

Jaha vad händer?? Ja jag har jobbat min sista helg i helgen :) Ska på arbetslagsutveckling i två dagar nu och bo på hotell i Storforsen (Tis-Ons) och sen har jag 8 tim och 45 min kvar att jobba på Torsdag sen är det inge mer jobb! Har sem. fram till havandeskapspenningen som börjar 22/6. Det känns rätt ok :) Börjar bli rätt tungt att jobba nu, lilla magen är ivägen och det börjar bli tungt att gå.

Snygga bristningar på magen...

Ska börja så smått att pyssla och göra klart för bebbens ankomst. Ska till brorsan och hämta lite grejer som han fått låna av mig bla. Ska tvätta upp babykläderna och sängkläder och bara mysa på :) Ett väldigt trevligt pyssel ;) Sen hoppas jag på sol och bad. Så härligt att vara med Rasmus och Tilde hela sommaren och inte bara under sem. Grynet i magen har blivit riktigt stark, sparkar riktigt hårt :)
Längtar att få pussa och lukta på det lilla livet i magen<3
Det är underbart att vara gravid.

Snart är det "sommarlov"

Ännu en helg har varit och farit :) Men en härlig varm sådan. Va har vi gjort...jo Fredagen jobbade jag hela dagen och sen blev det grillning och mys, bara jag och älskling :) Lördagen va Krille med hans jobb  på fest och jag va hos storebror och sen middag hos mamma och pappa och sen en snabbis hos Cattis och Jonny. Sen blev det Robinson och melodifestival för mig och bebben. Käkade glass och mådde väl. Strax efter 24 ringde gubben och ville hem så då hämtade jag honom. Sen efter vi surrat och skulle till och sova vaknade lilla grynet i magen och började böka, typiskt när man själv vill sussa :) Söndagen spenderade vi med Daniel (min storebror) och hans Anna. Krille och Danne fixade deras bil och jag och Anna gick en prommis med deras "lilla" hund Urax (en Leonberger) Jösses va trött jag blev! Och hungrig! Jag och Anna hade tänkte fixa nå käk men det slutade med pizza, och gott som f-n var det ;) Tog en bild på magen famifrån idag...ser ju inte klok ut...haha


En full mage i v 27 :)

Nä nu ska jag göra ett ryck, börjar jobba kl 12 idag. Måste handla lite mat innan jobbet.
Hejsvejs!!

Magen :)


V 26

Havandeskapspenning och ny frisyr

Har fått beviljat h-penningen och det känns så skönt att det är klart ialla fall :) Sen va jag hos frissan i Måndags och fixade håret, skönt att bli av med lite hår. Det blev mer slingor, perfekt nu till sommaren nu när håret ändå bleks. Det var längesedan jag var ljushårig vilket är min "riktiga" hårfärg. Bild kommer kanske sen...
Allt är bra med grynet, va på Mvc i Fredags och allt är väl förutom mitt Hb som låg på 101, det blir att äta dubbla järntabletter ett tag nu. Tilde och Rasmus följde med och tyckte det var häftigt att höra bebbens hjärtljud (140) och min livmoder mätte 25 cm, börjar kännas att det är lite trångt i magen. Bebisen väger nu ca 928 g och är ca 35 cm från hjässa till fot :)  Lilla älskade grynet vårat <3 Går snart in i vecka 26 +0 (eller v 27 beroende hur man räknar)
Tror det blir en liten power nap nu på soffan innan Kristoffer kommer hem ;)

Torsdag

Idag var det fjärde dagen Rasmus fick stanna hemma men i morgon blir det skola. Stackaren har missat både Teknikenshus och bowling :( Han hade nog gärna hellre missat morgondagen...städ dag på skolan med krattning och diverse städ. Lillgubben :) Imorgon jobbar jag till 13.30 och sen på Mvc. Tilde och Musse ska få följa med och lyssna på sitt lilla syskon. Idag har varit ännu en inne dag med lite städ och tvätt. Unnade mig lite vardagslyx faktiskt oxå :) Lite omsorg måste min slitna feja få ibland. Målade lillgummans naglar igår och blev inspirerad själv. Hon påpekade att jag aldrig har nagellack så jag slog till idag och gav dom en omgång oxå ;)

(fast känner jag mig rätt ryker färgen i helgen)

Mina och Tildes naglar :)

Har haft besvärligt med fogarna idag. Det känns som om en nerv har varit i klämm. Känns lite bättre nu på kvällen tack å lov. Nä nu är det snart dags för tv och Tre kronor !
Heja Sveige!!!!!!

Lycklig tjej

Igår hände det äntligen! Jag och Tilde hade tjejmys på stan och Tilde fick göra HÅL I ÖRONEN!!! Snacka om lycklig flicka, stolt gick hon på stan med håret bakom öronen så att det riktigt skulle synas, gullunge :) Liiite ont tog det nog och snibbarna var röda men slolt och lycklig var hon. Sen blev det ett besök på Kicks och vi shoppade lite Clinique produkter. Jag hade slut både rengörnings gel och ansiktskräm och köpte man två produkter fick man varor för 680 :- så i mina shopparögon tjänade jag ju....haha nej men den lyxen unnar jag mig!


Stolt vacker älskling <3

Har varit hemma både igår och i dag med min andra älskling Rasmus, han är hostig och har hög feber stackaren. Han är ändå vid gott mod fast febern är hög 39,6 som mest. Febern har varit något lägre idag men ger det sig inte snart så ska jag ringa vårdcentralen. Misstänker att penicillinet han åt för två veckor sedan inte bet. Jag och Musse har legat och slappat och pratat i sängen idag och grynet i magen va helt galen :) Musse skrattade som bara den åt sitt busiga syskon :) Han tycker det är så fränt att titta och känna på magen när bebben är aktiv. Å han längtar så tills den kommer ut. Anna har varit förbi idag och vi ha surrat lite. Tack Anna för glassen och för hjälpen med byrån ;) Kristoffer skulle visst jobba över idag så få se va jag hittar på för någon middag...börjar kurra i magen, bäst att gå och börja!!
Hej svejs!

Söndag

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har jobbat och hela veckan och det har gått rätt bra. I Fredags fixade jag och Krille lite på altanen, oljade in den och Krille skruvade ihop våra nya grill :) Och i går var det premiär, och det var så otrolig gott !!




MUMS!!!!

Det där blir det mycket av i sommar ;)
Lilla grynet växer och sparkar i min mage, och det känns som om tiden går fort nu. Vårat älskade lilla gryn <3

RSS 2.0