Lycka!

Det har varit en hård dag på jobbet...pust! Det va sååå skönt att få komma hem, hoppa i duschen och fixa käk. Har faktiskt varit duktig och hållt mig vaken hela kvällen :) Eller nja nästan iaf...tror jag råkade somna 10 min när Krille var i duschen men haft ögonen öppna sen dess :) Ligger nu i sängen och har just sett lillen in action. Bebben sparkade massor och vi såg det tydligt på magen. Det är så häftigt!! Man blir alldeles lycklig, man kan inte slita blicken från den "bubblande" magen. Anna hade turen idag på lunchrasten att få känna på litens sparkar ;) Du Anna...är det okej att jag snodde bilden av dig??? Sorry..du får sno tillbaks gumman ;)

Inte så snygg på jobbet haha...
Just innan Anna kände Kjells kick ;)

Dags för mig att sussa, jobb imorgon!
God natt!

Mätt...


Pust..mätt som bara den. Slutade 16.30 och har nyss käkat lasange...känns som om jag ska spricka :) Gott va det då iaf ! Tror det blir en liten vilostund på soffan strax ;) Har inte så mycket att skriva idag, det har gått bra att jobba har inte alls så värst ont i mina fogar. Jiipie!! Oj..soffan kallar...

Hej svejs!


Helgen är över...

Vi har haft en mycket mysig helg och igår va vi och shoppade lite ;) Hittade kläder både till mig och bebben. Så små dom är babykläderna, kan inte fatta att Rasmus och Tilde varit så pytte :)  Hittade några riktigt fina "baskläder" till bebben. Kan ju inte låta bli att redan nu handa lite. Till mig själv blev det lite större kläder :) Ett par mammabyxor, en tunika, bh och nya trosor. Fick börja tidigt med mammabyxor den här graviditeten, kring vecka 9-10 tror jag det var. Fick mage så himla fort, kunde inte dölja det :) Hade nästan glömt att ens mage får så mycket uppmärksamhet och klappar, den är som en magnet. Jag älskar min växande mage :) Hann till mamma igår oxå och hon hade inte sett mig på ett tag (dom har varit hos min morfar i en vecka) och hon tyckte jag hade blivit större på den korta tiden. Måste nog ta lite nya magbilder snart... Nä imorgon är det jobb och min älskling sover sött bredvid mig, ska nog ta krypa nära och göra honom sällskap.

Så såg jag ut v 10. (är nu i v 20)

Go´natt !
(Känner mig lite trött men inte bebben den kickar som bara den)


Äntligen Fredag!

Hemkommen från jobbet och hämtat barnen från skolan, skönt med Fredag :)  Blir väl som vanligt mysfredag med lite gott och Let´s dance, fick just mess från älskling som visst skulle handla med sig en familjepizza på hemvägen...nice ;)
Det har gått bra att jobba idag har inte så värst ont, fy va skönt. Har spånat lite på namn åt bebben men jag tycker det är svårt. Flicknamn är enklare än pojknamn tycker jag, men så gav en arbetskamrat mig ett namn....Linus
Hmm jag tror nog att det kan bli en liten Linus :)  Det är då full rulle i magen just nu, lillhjärtat gympar för fullt :) Härligt ! Solen skiner och livet leker ! Längtar tills imorgon med sovmorgon och en härlig frukost i lugn och ro. Helgfrukost är så mysigt, alla i morgonrock och man sitter och surrar och äter länge utan någon tid att passa. Iofs så hade jag väl tänkt mig att vi skulle komma iväg i tid till Luleå imorgon för på hemvägen ska vi förbi Krilles polare och sen passa på att hälsa på mamma oxå. Hon saknar oss och har väl lite långtråkigt, pappsen är ju i fjällen hela helgen. Skulle behöva hinna förbi brorsan och kolla bebis grejer oxå...jaja vi får se va vi hinner :) Nä nu ska jag sträcka ut på soffan en stund, känna lite på lilla Linus sparkar ;)

Ha d gott :)


Torsdag 26/3

Då har halva graviditeten gått, eller imorgon om man ska vara petig :) Våran lilla bebbe sparkar som bara den och Kristoffer har lyckats känna våran lilla Zlatan in action några gånger. Bebben har haft en förmåga att just när Kristoffer kommer med sin hand bli alldeles still. Magen blir ordentligt pussad och kramad  av sin stolta storebror och storasyster. Dom LÄNGTAR tills deras syskon kommer och dom vill så gärna hjälpa till. (dock inte med bajsblöjorna haha) Har börjat kolla upp lite babysaker...tror inte jag har så mycket kvar av grejerna jag hade till Rasmus och Tilde och det som är kvar har nog min lillebror fått ta till deras barn. Han skulle kolla upp d  (eller Sandra hon har nog mer koll)  Har även börjat kika på kläder :) Det är så smått, fattar inte att Musse och Tilde varit så små!! Fy vad man glömmer fort, eller iofs det va ju snart 7 år sen sist man fick en bebis. Ska nog in till Luleå i helgen och handla lite minikläder :) Ååå så kul, jag kan inte fatta att jag ska få en liten igen...helt underbart :)
Magen i v 18

Magen i v 18 ;)

Jaha va skriver man...

Ja då var jag här. Efter lite funderingar så beslutade jag mig för att prova blogga. Vet inte riktigt vad jag ska skriva...kommer nog bli en del om min lilla bebbe som växer i magen :)
"Kjell" som magen kallas haha...vet inte riktigt hur det blev en Kjell eller jo det vet jag. Ett internt skämt mellan mig och min vän Anna ;) 
Har två underbara barn som ser fram emot att bli storebror och storasyster Rasmus som blir 9 år och Tilde som blir 7 år. Min älskade sambo Kristoffer som blir pappa för första gången :)
Lilla bebben i magen väntas titta fram 21/8 (Kristoffers födelsedag)  Har tyärr redan börjat  få känningar av foglossning :(
Känns ganska surt, hade som mål att kunna arbeta fram till min planerade ledighet 1 Juni men som d känns nu vette f-n om jag orkar. Jaja vi får väl se. Nä men nu har jag ju ändå lyckats skriva några rader ;) Det får duga för den här gången!

Jo btw...om någon fuderar bebisen ska INTE heta Kjell ;)

En glad och lycklig men trött Linda






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0