Bvc-babysim-ny frisyr

Rackarns vilket busväder det är idag. Och naturligtvis så har man något inbokat så man måste ut :)
Har just kommit hem från Linus 5 mån kontroll. Han väger nu 7450g och är 66,5 cm. Han följer sin kurva perfekt och det känns skönt. Sen så fick han två sprutor...första sa han intet ett ljud men andra...då kom tårarna lilla gubben...men det gick fort över. Nu vilar han inför babysimmet som vi ska till sen. Det är så mysigt att bada och han är så duktig!
Sen så har jag klippt mig, sååå skönt!! Linus älsade att pilla och dra i håret mitt men nu har han mindre att dra i :)


Ny frillan fram...

...och så ser det ut bakifrån!

nä nu sa jag packa badgrejerna och kast mig på soffan ett tag!

Hej svejs!!


En helt vanlig helg..

...i vårat lilla krypin :)
Tilde hittade kameran och gick lös, här är några av hennes bilder...


Fast det här kortet tog jag :)


Sliten mamma med en vacker son


Killen som är inne i spelet..


Självporträtt:)


<3


Linus


Favvoleksak i en socka!?


Mamman hänger tvätt (ingen ovanlig syn)

Hej svejs!!


Linus 5 mån

Idag är våran lilla Linus 5 mån! Den 27/1 har vi tid på Bvc så då får vi se hur mycket han har vuxit. Han rullar som en liten köttbulle från rygg till mage, är lite mer försiktig när han ska på rygg igen. Igår var vi på babysim och Linus älskar det. Han plaskar och är som en fisk :) Tilde tyckte det var skoj och fick hjälpa till i vattnet.
Varje morgon kring 9 tiden går jag och Linus ut en promenad. Nu hinner jag knappt ta på han kläderna så sover han. Men idag tog jag en bild just innan vi gick ut och han hade ögonen öppna :)


5 månader och trött vacker liten kille<3

Hej svejs!!


Dags igen...

...att uppdatera bloggen :) Jaha vad händer här uppe i Norrland då..
Ja vi har tryckt in en spjälsäng i våran lilla lägenhet...det gick men nu finns det inte mycket utrymme kvar här! Linus testade somna själv första natten och det gick bara 3 min så sov han! Dock inte hela natten själv i sängen men vi är på god väg! Sen så är ju Tilde och Musse hos mig i veckan så i måndags bakade vi smarriga kakor/coookies med Smarties i. Sen så i går efter middagen for vi till hockeyplanen och ungarna åkte som bara den. Jag blev själv lite sugen att testa, det var typ 20 år sen sist man stod på ett par skriller :)
Idag är det dags för babysim och Tilde ska få följa med. Hon är ju som en liten mamma gullungen :)


Taget under en av mina promenader


Älsklingen testar flaskan :)


Somnade efter 3 min i sin nya säng :)


Haha han har börjat suga in sin underläpp...söt!


Tilde "Foppa" Karlsson


Dom var så duktiga på att åka, men trillade ju ganska mycket...jag skulle ha gett upp och haft så ont i kroppen men ungarna bara körde vidare :)

Nä nu ska jag gå och raka mina ben! (vill ju inte skrämma någon bebis eller mamma idag på babysimmet med lurviga ben )

Hej svejs!


Rastlös...

Fy...känner mig rastlös, tur att barnen kommer snart från skolan! Då ska vi baka kakor från Tildes bakbok som hon fick i julklapp :)

Hej svejs!!


Älsklingar..

Kollar på gamla kort, hittade dom här på Tilde och Rasmus...oj vad jag började sakna dom...


Det var ett tag sen dom här bilderna togs..

Tröttis<3


Musse<3


Supergirl :)


Haha nyklippt hårding :)

Hej svejs!!


Babysim och annat...

Det var jätte mysigt igår på babysimmet. Linus gillade verkligen att få bada. Han var så söt och hade så fullt upp med att spana in alla andra så jag fick knappt ögonkontakt med han. Det var en övning där barnen skulle "ligga" på mage och min lilla kille passade på att dricka upp halva poolen :) Han var som en liten katt som lapade mjölk, tungan for ut och in :)
Både han och jag var rätt mör efter badet, Linus somnade direkt i bilen. Jag längtar redan tills nästa gång. Det var kul att träffa andra mammor och barn, jag tror dock jag var äldst. En sak tänkte jag på att efteråt i omklädningsrummet hörde jag tjejerna prata lite. Det är mycket jämförelse mellan barnen. -Min bebis väger si och så, vad väger din osv. Jag tycker det är jätte bra att man kan fråga om råd och få tips hur andra gör men man ska inte glömma bort att varje barn är unikt och en egen person fast den kanske inte väger "normalt", har lärt sig vända sig än, vägrar napp osv. Jag tror det kan finnas mammor som kan ta illa vid sig och få dåligt självförtoende "inte tro att dom duger". Dom menar säker inget illa men det är ingen tävling det här med barn. Oj låter jag som en gnällig tant nu ???  
Idag har vi -14 och sol, jag och Linus har varit på en promenad och nu sover han gott i vagnen på bron. Få se vad vi ska hitta på idag, jag skulle behöva städa lite men just idag kändes det såååå tråkigt!

Hej svejs!!


Babysim

Idag ska jag och lillgubben på babysim för första gången :) Det ska bli kul och se vad han tycker om det. Jag har inte gått på babysim med dom andra barnen så det här blir spännande :) Provade sommarens bikini...överdelen passade men underdelen var för stor. F-n...
Provade min "vanliga" bikini...underdelen passade men överdelen var nästan för liten :( Jaja det är ju ingen skönhetstävling jag ska på och jag "test hoppade" när jag provade min vanliga bikiniöverdel och grejerna satt på plats ;) nä nu vaknade visst stor badaren, jag skriver sen och berättar hur det gick!
Hej svejs!!


Sparkrace

Äntligen kan man vara ute!! Minus 9 på förmiddagen och nu tror jag det är - 5. Hela familjen har varit ut och fått rusa av sig :) Det var kanonföre för att sparka, härligt!!!
I 3 dagar har det varit kring -30 så  vi har spenderat våran tid inne...i våran tvåa..
Det var väldigt behövligt för både mor och barn att få komma ut och få luft!!!
Snodde denna bilden av Anna E på Linus :)
Tror den är tagen i November...

Söta "farbror" Linus

Hej svejs!!


Myggfritt ute...

Här har vi 29 minusgrader!!! Svalt värre...
Vaknade i morse med migrän, typiskt Krilles första dag på jobbet efter ledigheten. Som tur är så är ju barnen så fina. Linus somnade och sov 2 1/2 timma så jag fick sova bort migränen. Mina stora barn smög omkring och var så tysta och snälla :)
Jag älskar er  Rasmus Tilde och Linus<3
Har haft en tjälknöl (älg) i ugnen i natt så till middag blir det tjälknöl och hasselbackspotatis :) Kladdkaka till efterätt! Jag och barnen ska överraska Krille med god mat, duka fint och Tilde ska göra en meny :)

Hej svejs!


Älskade Linus...

Lilla hjärtat somnade i pappas famn...söt unge :)


Ps. Nu har vi 25 minusgrader..burrr...
Hej svejs!!


Palt


(Inte mina paltar på bilden )

Igår gjorde jag palt och det var så jäkla gott. Krilles mamma, Dette och Tobbe käkade hos oss. Tyvärr så jobbade Johan (ovanligt?) men Tobbe tog hem lite palt åt honom :)
Om jag hade kunnat så hade jag mailat en palt till dig Nettiz http://tattoochick.blogspot.com/ :)

Idag ska jag göra klart dopkorten....det är ju nästa Söndag dopet är så...haha bättre sent än aldrig ;)

Hej svejs!!


God fortsättnig på er!!!

Nyåret firade vi hos min lillebror Nicklas med familj. Storebror Daniel och hans Anna var oxå där så vi var alla syskonen :) Vi hade en mycket trevlig kväll med god mat och en massa skratt! Anna stod för förätten, Sandra för varmrätten och jag efterrätten. Jag gjorde en paj med vitchoklad och jordgubbar och den verkade gå hem för det blev slut i formen :) Jag och gravida Anna stannade inne medans dom andra smällde nyårsraketerna. Linus var inte med på tolvslaget, han och hans 3 åriga kusin Lilly sov sött. Det var bara Edwin 5år som orkade hålla ut :)
Oj vad jag längtar att få se vem det är som gömmer sig i Annas mage. Jag fick känna en spark igår och saknade min mage lite. Tack älskade bröder med familjer för en supermysig kväll!!


Lillebror Nicke och hans dotter Lilly<3


Storebror Danne och Linus snackar<3


Edwin den tappra som höll ut till tolvslaget<3


Älsklingarna mina<3

Hej svejs!!


RSS 2.0