Skit Söndag!!!!

Fy vad jag blir på dåligt humör när det är sådant här skitväder!!! Snön VRÄKER ner...
I helgen har vi bara myst på jag och mina grabbar (stora barnen kommer idag HURRA)
Fdag var vi hos min kära storebror och Anna och fasters gullong Walter <3 Det bjöds på go mat och vin *MYS* Anna friserade till Krille och han blev så fin. Lördagen hade jag gjort upp lite hemliga planer :) Vi var in till stan och jag sprang och köpte lite vin och sen på Coop för att shoppa iför kvällens trerätters meny!
Till förrätt gjorde jag en "tunnbrödrulle/snitt med kallrökt lax,pepparrotscreme, rucolasallad och dill.
Varmrätten blev potatisgratäng med västerbottensost och en sås gjord på Kvibille (till Krille Bea) och en god sallad.
Till efterrätt gjorde jag en smarrig Pannacotta toppad med hallon också smälte jag blockchoklad och gjorde ett litet hjärat :)



Maten blev väldigt uppskattad och jag blev proppmätt!!!
Det är alltid rolig att få göra det där "lilla extra"

I Fredags var vi en snabbis till lillebror oxå och hämtade lite leksaker till Linus. Jag blev så nostalgisk för det mesta av sakerna har Tilde och Rasmus haft när dom va små :)
Nu har Linus fullt upp me sina "nya" saker.

Hej svejs!!


Tisdag

Jaha gott folk, en liten uppdatering från norr :)
I Söndags åkte ju dom stora barnen till sin pappa och jag och Krille skulle åka och handla efter vi lämnat dom. Barnen fick korv och makaroner till middag och jag och Krille bestämde oss för att äta senare (och tur va ju det)
Sagt och gjort lämnade vi ju barnen och åkte och handlade mat. Vi hade fått tips om grillspett med kyckling, så bla det handlade vi. Och en super god jordnöt/chili sås...
Maten blev jätte god!! Men...efter några timmar säger Krille att han mår inge bra :S Det lät som exorcisten var i farten, fy hur han mådde min stackare. När han var klar känner jag hur det bubblar i min mage...jaha min tur. Fy f-n!! Aldrig mer ska jag äta denna mat, synd för den var god :(
Hela Måndagen sov jag nästan, va helt slut och Linus tyckte nog att han hade en konstig mamma.
Idag är jag överlycklig att få må bra och solen skiner. Jag har suttit ute en stund på altanen...fast det är något vitt ivägen så man ser inget...


Det är en del snö...

Linushjärtat sitter själv, fast ibland så tippar han :)

Sötnos <3

Och så här ser jag ut nu för tiden :)

Hej svejs!!


Tuffingarna

Barnens första disco, och dom var taggade till tusen ;)

<3








Dom hade jätte skoj och Rasmus som INTE skulle dansa utanbara äta godis hde ont i fötterna när han kom hem :) Han hade dansat "tryckare" 11 ggr ;)


Mina goa killar <3

Hej svejs!!


Skoj

Hmm har fått inbjudan till "klassåterträff" :) I år är det 20 år sedan vi gick ut nian!!! Hjälp va tiden går! Hoppas det är många från klassen som dyker upp, det skulle va skoj att träffa alla. En del har man ju koll på iaf :)
Jaha vad händer här i norr då...ja solen skiner och jag kan börja ana vår i luften, men det är kallt på nätterna -21 brr..
Linus växer och blir ju snart 7 månader. Våran gladskit, alltid glad denna underbara unge. Han rullar över golven och har börjat masa lite, fast han far bakåt :) Sitter utan stöd långa stunder och springer med sin gåstol och gör rackartyg ;)
Min stora kille Rasmus frågade igår om han fick fara på disco på Fredag, det skulle visst vara nå på skolan. Självklart ska han få det!! Jag minns själv hur kul det var, dansa tryckare och fråga chans haha :)
Herregud min älsklings Musse ska på disco...

Storebror och en liten lillebror <3

Hej svejs!!


Fasters gladskit


Kan man annat än bli glad av denna vackra bild?
Lilla Walter <3


Bilder






<3


RSS 2.0