V 24

                                           

                         Lilla magen i v 24 :)


Ledig

Har jobbat hela veckan så det känns skönt att va ledig idag. Har inte så mycket planerat i almanackan idag...utvecklingsamtal med Tilde och ev hinna förbi Cattis sväng. Jobbveckan har varit okej, man blir rätt slut efter ha jobbat en hel dag och jag känner att magen börjar bli lite "ivägen" ibland. Nu har jag snart bara en månad kvar att jobba, fy va skönt, man blir ju inte mindre... :) Få se vad som händer i helgen, hoppas på fint väder iaf...
Har inte så mycket att skriva idag, bebben i magen mår fint. Den växer och rör sig där inne :)
det är en sådan skön känsla att vara gravid, härligt att känna buffarna och sparkarna. Helt plötsligt när man står och jobbar gör bebben sig påmind och tar i som bara den och ger en ordentlig kick :) Fy vad jag längtar att få se hur den lille ser ut, pussa  och hålla om <3 Älskade unge...

Lite nya kläder

Dags för en liten uppdatering! Fredag sov jag länge och satt i morgonrock när det knackade på dörren...oops! Men det var Johan så det var lugnt. Vi surrade och drack kaffe en stund och sen åkte jag en sväng till Jenny och surrade lite till :) Kvällen blev lugn med tv-tittande, bara jag och älsklingen. Lördag for jag Krille, Johan och Tobbe på en shopping runda till Luleå. Pojkarna fick följa med och kika på mammakläder :) Hittade en jeanskjol, blus, capri byxor och trosor :)


Mage v23 och liiite av kjolen...

Sen efter vi gjort stan och Storheden så åkte vi tillbaks till Piteå och åt en god middag på Thai garden. Det va riktigt gott! Sen for vi till Johan och Tobbe och spenderade kvällen. Robinson och Buzz och kort spel. Sen for vi till oss och  sjöng lite Lips :) En mycket trevlig dag och kväll. Söndag sov vi lääänge, skönt och behövligt. När vi äntligen piggnat till röjde och städade vi. Det blev riktigt bra i tvättstugan, ska bara fixa några hyllor så börjar det nästan bli klart. Idag har jag jobbat en kort dag, till 12 och det va tur det för att idag var inte fogarna på min sida...ajaj. Det har ju varit bra ett långt tag nu, undra om det var Lördags trippen till Luleå kombinerat med städet Söndag som gjorde det? Hoppas på bättre lycka imorgon för då  är det heldag även Onsdag Torsdag. Ja vi får väl se...
Dags att börja tänka på att hoppa i sängen, är trött som bara den!

Natti natt!
 


Sovmorgon...

Jobbar ikväll så i dag har jag sovmorgon, nice!! Har jobbat tre lååånga dagar i rad och det har gått jätte bra har bara i kväll kvar och sen ledig Fre-Lör-Sön :) Vi har inga planer för helgen men nå skoj blir det väl. Hoppas på fint väder iaf...
Lillgumman har lärt sig cykla och lyckan är total. Eftersom hon hade oturen och bröt benet i feb i fjol var hon lite rädd i somras när hon skulle cykla. Men i år...hon cyklade själv nästan med en gång och hennes leende gick från öra till öra :) Och hormonella jag, jag kunde knappt se hon för ögonen var tårfyllda.


Lycka :)

Känner att magen kurrar...dags att göra en god frukost och njuta av den.
Sen bli det en härlig dusch, hög musik och lite dans moves i badrummet medans jag gör mig i odning för jobbet :)
Haha det är tur det bara är jag och lilla grynet i magen som är hemma ;)
Livet är underbart!

Påskdagen

I dag skiner solen, Krille och Tilde är ute och busar medans jag och Rasmus tar det lungt inne.  Han är förkyld och har feber stackaren. Påskhelgen har varit mysig. Fredagen jobbade jag hela dagen och barnen for och sov en natt hos mormor och morfar. Efter jobbet for jag och Kristoffer till hans lillasyster Emma som fyllde 20 år. Fikade gott och hade trevligt. Efter det så skulle vi en snabbis förbi Cattis och Jonny...vi kom hem kring 24.00...så va det med den snabba visiten :) Men vi har ju såå skoj när vi ses och tiden går ibland så fort. På Lördag blev det god påskmiddag hos mamma och pappa. Skinka, sill, Janssons och massa annat gott! Tjuvade lite gravad lax, en pyttebit ;) Sen blev det mys hemma med Robinson och ungarna hade fått en massa gott i sina påskägg. I dag har vi inte gjort så mycket, städat lite och jag och Tilde har sjungit Lips. Hon är jätte duktig, lite svårt med texterna men har ett eget urgulligt svengelskt språk :) Vi har hunnit ta lite bilder oxå....


 Tilde med kanin kramar magen :)


Tilde lånade kameran och tog lite bilder på kaninen :)

Dags att göra lite nytta!!
Hej svejs!


Det snöar...

Avskyr Aprilväder, just nu faller det stora flingor från skyn. Har följt barnen till skolan och tagit på mig mysbyxor och Krilles stora gråa huvtröja,  spenderat morgonen vid köksbordet med en god frukost och sudoku ;) Börjar jobba först 16.15. Härligt!! Vårat underverk som växer i magen gör sig ständigt påmind. Grynet sparkar och boxas för det mesta, storebror fick sig en spark på kinden igår när han skulle lyssna :)
(Lite kass bild fån min mob)


Dagar som denna får mig att tänka på min och Kristoffers underbara vecka i Bulgarien i sommras...

Mys <3

"Flipper" ;)



Längtar sååå till sommaren, få njuta av solen (förhoppningsvis elller skugga) vara på stranden hela dagarna med barnen och på kvällen promenera och ta sig ett kvällsdopp. Sen att bebben ska komma den 21/8 gör ju att man längtar liiiite extra ;)
April, Maj, Juni, Juli, Augusti...

Nä dags för lite kladdkaka som vi gjorde igår. Känner att bebben vill ha det nu ;)
Hej svejs!


Måndag

Dags för en liten uppdatering då.  Min jobbar helg gick inge vidare...efter halva Lördagen fick jag ge upp. Provade fogbältet när jag jobbade Fredag kväll men jag fick bara ondare : (  Blev liggandes mesta delen av Lör och sen när d va dags att sova fick jag sitta upp i sängen. Eftersom jag bara kan ligga på sidorna (ryggläge mår varken jag eller bebbben bra av) finns det inte så många val, somnade dock tillslut. Var bara ledig en dag förra veckan och det är som att jag inte hinner vila upp mig tillräckligt på den tiden. Det känns surt som bara den och jag är ju en sådan person som har svårt att "ge mig". Jag vill passa på att säga tack till mina arb.kamrater och vänner som får mig att inse att jag ska ta det lite lungt och vila.

Idag är jag oxå hemma från jobbet och har en hostig surrhumla hemma från skolan ;) Tildehjärtat är så förkyld, det blir en riktig mys dag för oss tjejer, bara ta hand om oss. Lillvännen i magen verkar då må fint, magen guppar av sparkarna. Kristoffer fick sig en rejäl spark på örat i går : ) Ska gå och vila med Tilde nu och vi ska se om bebben kan sparka lite på storasyster ; )

Fredag

Igår va en fullspäckad dag. Var först på mvc och allt va bra med bebben. Den va vild och galen när vi skulle lyssna på hjärtljuden :) 148 hade lillen. Har fått låna ett fogbälte som jag ska få prova och se om det blir nå bättre. Hoppas det... Sen var jag och hälsade på Jenny och lilla Julie. Åt lunch hos dom och fick gosa och sköta lillgumman. Sen bar det av till Cattis, hon väntar oxå barn men tvillingar :) Hon är i v27 men ser ut som att hon är i v40. Hon har en tuff graviditet, är sjukskriven nu och kämpar på. Dessutom har dom ju lille Isac som fyller 3 till hösten. Hon och Jonny har med andra ord fullt upp och mer lär det bli. Vi låg som vi brukar i sofforna och åt glass och prata bebisar ;) Det är så skoj att vi ska ha barn samtidigt. Sen kom Kristoffer oxå efter han slutat jobbet och vi käkade middag som Jonny fixade :) Gott gott! Sen efter middagen så åkte jag och Krille till hans mamma och fikade och surrade på. Hon försökte känna på lillens sparkar men han ville inte just då, typiskt men hon lär nog hinna känna det. Gott om tid kvar :) Är nu i v21 btw, går in i en ny vecka Fredagar. Jobbar i kväll och gruvar lite hur det ska gå i helgen, om jag ska orka...vi får väl se.

Magen från min synvinkel ;)






Bebismage v21

Go´morron!

Hmm... min enda lediga dag i veckan och jag är vaken nu! Typiskt, men jag får väl vila lite under dagen. I dag har jag tid på mvc kl 10 och Krille ska följa med. Vi får höra älsklingens hjärtljud idag, härligt! Sen ska jag hälsa på Jenny och hennes lilla Julie som föddes i Februari. Det va 2 veckor sen vi sågs så jag längtar att få mysa och lukta på henne( Öh.. Julie  menar jag då, haha Jenny får nöja sig med en kram) Jenny och jag har varit vänner sen lekis/skoltiden och i sommras gifte hon sig med sin Magnus.

Har lilla Julie i magen här ;)

Och här hon några dagar gammal i min famn :)

Nä nu kurrar magen,dags för lite frukost! Jag skriver sen om mvc-besöket!
Hej så länge!!

RSS 2.0