V 33


Brun/röd mage i v 33 : )

Glömde ju att vi gick in i en ny vecka igår, bebisen väger lite över 2000g och är ca 44 cm lång.
Det börjar närma sig...spännande!!
Vi längtar efter att få se vem som bor där inne, om det är en liten kille eller...
<3 Vårat älskade lilla busfrö <3





Lördag morron...

Dags för en liten uppdatering igen. I Torsdags va vi då till Ikea och shoppade lite grejer, hittade allt jag behövde. Fy vilken skillnad det är på priserna på sängkläder om man jämför med tex Barnenshus. Hittade jätte gulliga till bebben för mycket bra pris : ) En mobil som ska få hänga över skötbordet och lite annat smått å gott blev det oxå. Ska börja göra iordning "kring skötbordet" men det måste nog bli lite svalare ute om jag ska orka det.
Bilder från resan (tack å lov för AC i bilen!!!!)

(måste sitta lite snett så bebben rymms)


<3

Fredagen blev en riktig mys dag, steg upp på morgonen och fyllde kylbagen med div godsaker : )
Gjorde goda baugetter med Dallasallad, köttbullar, skinka, gurka och ost. Packade bullar, kakor, kaffe, dricka, jordgubbar och grädde. Sen blev det en heldag på stranden. Tilde gumman var med oss för hon ville inte följa med och se storebror spela fotboll (summergames) Åh vilken underbar dag. Både jag och Krille badade ; )
Jag hade aldig orkat vara ute om jag inte fick dopppa mig, pust och flämt!! Jag känner att jag är gravid om vi säger så...Var orolig för en förlossning pga överhettad kropp möter 22 gradigt vatten = värsta sammandragningarna : ) Haha men det gick bra, bebben tyckte nog oxå det var skönt att få svalka sig. Däremot så har jag bränt mig, ajaj...
Det finns inte så många sätt för en gravid Linda att sola, antingen sitta upp eller ligga på sidan...eller så stå. Ryggläge går inte och mage  säger väl sig självt. Så magen fick lite för mycket sol och även axlarna, nåja det lägger sig väl snart. Krille hjärtat går oxå i en ton av kräftröd, Tilde klarade sig, mycke solskydd! Men underbart hade vi det. Sen for Tilde till sin pappa och jag å hjärtat for hem och tog oss en svalkande dusch och sen kring 18 tiden for vi till Södrahamn och åt middag med Tobbe, Johan, Emma och två till (som jag inte minns namnet på sorry!)
Det blåste härligt från havet och Tobbe hade med sig grillen, vi hade ju haft picnick hela dagen så vi blev bekväma och köpte gilllad karre och pot.sallad men några goda chorizokorvar hade vi och grillade mums! Sen blev det lite kubbspel och skratt. Sen gick vi en sväng på stan och såg lite folk, affärerna hade ju öppet till midnatt och alla barnen som spelar summergames ihelgen tågade genom stan.

Johan och Tobbe


Emma och ?? fan jag har inget minne...

<3 mitt

oxå jag och bebben

Idag vet jag inte riktigt va vi ska hitta på , det blir då inte att ligga och pressa iaf : )
Det har varit en varm natt och jag har vandrat och bytt plats, legat i soffan framför altandörren för att få luft. Nä nu är kaffet klart och jag ska gå och väcka Kristoffer och bjuda honom på en god frukost.

Hej svejs!

Dagens frukost :)


Mums!! Vaknade av en stökig bebis som sparkade i upp mig (Obs fin muggen jag fick av gubben för någon dag sedan hihi)
Nä nu ska jag göra mig redo för en Ikea tripp, vi höres!!

Stranden och shopping

I dag var jag och älskling på stranden och solade (och jag badade benen) Äntligen är det sommar! Åh så ljuvligt.
Sen skulle Krille göra massa ärenden och jag och Cattis åkte en sväng till stan. Jag köpte lite kläder...
Ett långt linne på gina + vita leggings till mig och pyjamas åt bebben :)

Sen fick Tilde ett nattlinne och Musse en pyjamas,  Krille fick naturligtvis oxå något : )
Jag hittade en jätte fin pikè tröja, jeans shorts och ett linne. Han blev värsta strand hunken ;)
Imorgon bär det av till Ikea. Ska köpa lite bebbe grejer tänkte vi...typ spjälsängs skydd och sängkläder mm. Sen på Fredag ska vi ha en RIKTIG mys dag bara vi. Jag ska packa en stor kyl bag med gosaker och åka till någon mysig strand och bara vara!! Ska rent stänga av mob.tel tror jag : )
Nä nu ska jag gå duscha, svalka ner mig lite sen blir det sängen!

Hej svejs!

V 32

Jaha då har midsommar passerat, det har varit en trevlig och mysig helg. Midsommarafton for vi in till stan på Nolia (dom har flyttat dit firandet ist för i badhusparken där dom håller på att renovera) Kallt och grått var det och inte lika många barn som det brukar, men jag och Tilde tog oss en sväng om runt midsommarstången ; ) Eller jag lunkade mest haha det var för avancerande rörelser för min kropp. Musse (som tyckte han var för gammal för att dansa) och Krille stod brevid : ) 

Sen for vi till Krilles pappa där vi åt massor med gott bla grillat älgkött. Emma var där och Krilles farmor och farfar med. Mycket trevligt. Sen hann vi förbi Byske camping och sa hej åt Cattis och Jonny. 
Och ny bilen är så fin, lite skillnad  med automat bara ; )

Bebbben och jag mår bara fint, var över till grannen igår och fick se deras nyfödda tjej...åh vad jag längtar tills våran bebbe kommer!!

V 32


Magen är klotrund...och sprickfärdig...

Grynet väger ca 1900g och är ca 43 cm lång och sparkar som en häst : )
Har inte så mycket kvar att fixa nu innan det är dags, till veckan blir det nog en Ikea resa där vi ska shoppa lite.
Nä nu ska jag gå och joina Krille som spelar Guitar hero : )

Ps. Tack älskling för kommentarerna ; ) 

I morgon...

..far älsklingen till huvudstaden och hämtar våran nya pärla : )

Gullisar <3


Så fina :)

Examen


V 31


Magen växer...


Pefekt hylla när man sitter :) Tildes sköldpadda fick vila en stund på magen;)

Idag är det examen för mina barn, jag blir alltid så rörd när dom står och sjunger (det behöver inte ens vara mina egna barn så kommer det en tår) Få se hur det går idag med tanke på att jag dessutom är en hormonbomb :) Haha
Så skönt för dom med sommarlov det är dom så väl unnade.

Igår var Tilde och klippte sig, hon fick glitter i håret och två lila slingor. Hon blev så tjusig så, stolt som en tupp :)

Dålig bild från min mobil när vi sitter och fikar på stan. Gullunge!
Ska ta bilder på dom vackra barnen på examen.

Steg upp med Kristoffer nu på morgonen och fikade, tror jag ska lägga mig en stund innan det är dags att göra sig klar till examen. Grynet i magen sover, bäst att passa på ;)

Ha en bra dag!!

Mvc igår...

Igår var jag på MVC och allt verkar då bra med mig och grynet :) Mitt blodvärde hade då stigit till 113..på rätt väg iaf. Men jag ska fortsätta att äta två järntab. per dag. Älsklings hjärtljud låg på 148, det vackraste ljudet just nu :) Livmodern hade vuxit 3 cm sen sist...trycker som bara den på revbenen.
Idag ska lilla Tilde till frissan och göra sig examens fin och så ska vi köpa henne skor. Rasmus klippte jag i Söndags och han blev så snygg, stora karln ;) Åh så skönt för mina älskade ungar med ett långt härligt sommarlov. Köpte "bäddgrejs" till vagnen, blir så snyggt (bild kommer sen)
Nu kurrar det i magen, måste gå och göda grynet i magen :)
Hej svejs!

Vagnen :)


Älsking överraskade mig och har köpt en sååå fin vagn :)
Crescent Classic
Du är bäst hjärtat mitt <3
Nä nu ska jag strax på MVC...jag skriver mer sen ;)

Hejs!!

V 30

Då går vi in vecka 30 !!! Hjälp va tiden går...
Grynet väger ca 1400g och är ca 40,5 cm :)




Magen idag :)

Älsklingen buffar med rumpan och hela magen går i vågor :)
Anna var här igår och fick se Kjell in action, bebben visade sig på sin busigaste sida. Grynet har rumpan precis vid mina revben så ibland trycker det så jag måste luta mig bakåt för att den ska få plats. Jag får buffa tillbaks gullet men snabbt är han tillbaks :) Det är trångt för våran älskling nu...och det lär inte bli bättre dom här sista veckorna ;)


Älskade barn, din pappa och jag längtar så tills vi får se och hålla dig, pussa på dig<3 Dina syskon kan inte förstå att det ska ta så länge innan du kommer ut :) Du är så efterlängtad älskade barn...
Älskar dig så<3

Det var ett tag sedan..

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen, men faktiskt så har jag inte haft tid. Vad ska jag då skriva? Ja men jag börjar med dom 2 trevliga dagarna i Storforsen :) Vi åkte Tis morron förra veckan och hade "arbetslagsutveckling". Vi hade två intensiva dagar med olika diskutions ämnen och annat nyttigt. Det är så kul att träffas utanför arbetets väggar. Eftersom det var jag och Monica som hade ordnat med det hela så hade vi oxå fixat lite roliga saker med ;) På kvällen hade vi hyrt in en kock som hjälpte oss att laga lite god mat. Det blev en tre rätters middag bestående av Murkelsoppa , lammfile spett med champinioner och en ljumen potatissallad och till efterätt crem brule (eller hur d nu stavas) med marinerade jordgubbar och rabarbersaft. Det va jätte kul att laga mat tillsammans och det blev jätte gott.
 Några bilder från kvällen :)






Torsdagen var min sista dag på jobbet, det känns mycket märkligt...och helt otroligt skönt!
Ska pyssla lite med saker som bör göras och även njuta av sommardagarna. I helgen fick vi ett smakprov av sommaren, så ljuvligt (och jag vet att man inte får klaga men pust så klibbigt och varmt för en gravid kvinna i 7
 månaden) Våran lilla älskling i magen har inte så mycket space nu att utföra sina sparkar och trix :)
Bebben valde en kväll att lägga sig hmm...lite på sniskan kan man väl säga.


Magen blev helt sned :)

Jag är i v 28+4 (eller v 29)
Bebisen är ung 40 cm lång och väger ca 1370 g
Inte så länge kvar nu...

Var igår på Gina och handlade lite. En vit tunika som jag förövrigt ser ut som ett cirkustält i, som jag tänkte ha på barnens examen. Hittade oxå en bikini, jippie! Såg inte allt för tokigt ut.



Var även på barnenshus och handlade en badbalja och lite smått och gott till bebben.
Nä nu har jag ju plitat ner några rader...jo ja just det!!! TUSEN TACK Sofie för att ni tänkte på min prinsessa. Hon har kläderna hela tiden och så här tjusig blev hon :)



Tack för mig den här gången!

RSS 2.0