Måndag

Jaha då var det måndag igen, jösses vad tiden går, dagarna bara rinner iväg. Idag vaknade jag före barn och väckaren och jag känner mig oförskämt pigg för att vara trebarns mamma och att den minsta bara är 1 1/2 månad snart. Men det kan ju fort ändras till vaknätter och vandrande fram och tillbaks med en ledsen Linus. Bara passa på att njuta av varje dag :)
Just nu sover han och jag ska gå och fixa till mig lite. Håret har jag för det mesta uppsatt annars har lillen en hel peruk i nävarna när jag bär honom. Fy vad jag löser hår nu, och kvallan är inte den bästa. Tur det blir bättre sen. Nä dags för lite smink och uppfräschning :)

Hej svejs!!!


Städat idag

Så skönt att få gjort lite här hemma, lilla gubben har sussat och jag och Krille har fejat :) Igår var vi på stan och gjorde lite små ärenden och Linus bara sov. Träffade Tobbe och tog en fika på Ekbergs, sen for vi förbi mamma och där blev det middag. Potatisgratäng och fläskfilè...det var mumma :)
Lilla Linus var så snäll och bara låg och mådde väl, sov en stund och sög på sin tutte. Han har kommit på det där nu med att använda tutten och det känns mycket skönt. Han är en väldigt snäll liten kille som pratar med sitt gulliga babyspråk och älskar våran svarta Lack-hylla från Ikea ;) Just nu väntar jag på Rasmus och Tilde dom ska dyka upp när som helst, jag saknar dom massor. Vi provade att ta kort för att skicka in till tidningen men inget av dom blev så där bra. Vi får göra ett nytt försök nu till veckan. Det är inte lätt att alla tre tittar in i kameran :)

Här var det Linus som inte ville vara med haha gullisar...

Nä nu ska jag hänga tvätten!!
Hej svejs!!!


Mini är född!!!

Ett stort grattis till Jeanette och Marcus som äntligen fått sin Hugo! Längtar att få se mer blider på prinsen och höra om förlossningen ;)


Linus 1 månad

Oj vad tiden går, i dag är det en månad sedan våran lilla kille föddes :)
Och så här snygg är han på sin en månaders dag!!




Snyggingen :)

Nä nu ska jag göra iordning ett bad åt honom, och sen ska han få sova för kvällen!


Vi älskar dig Linus<3


Bvc

Ja då har vi varit på 1 mån koll med lillkillen. Han tyckte inte alls det va nå skoj att bli väckt mitt i hans skönhetsömn :) Han var arg som ett bi och passade på att kissa ner hela rummet när han låg på vågen. Han har gått upp 1 kg på tre veckor och väger nu 4450 g och vuxit 3 cm och är 54 cm lång. Förkydningen är på bättrings vägen men Krille var och köpte en "snorsug" i går på apoteket. Den funkade jätte bra! Nu ligger han och sover i vaggan och jag ska passa på att käka lite lunch innan det är dags att hämta Tilde och Musse från skolan. Krille har "pappa dag" så det är så skönt att ha han hemma med oss :)
Vi gjorde så med dom 10 pappa dagarna att han tog ut fem st första veckan och sen fem fredagar i rad. Skönt för honom att få lite längre helg och skönt för oss att ha han hemma :)
Nä nu är jag hungrig!!! Jo just det...jag kom i ett par av mina jeans idag, härligt!!

Hej svejs!! 


Varit utan internet

Har varit utan internet några dagar...fy va trist! Jag och lilleman håller på att tillfriskna efter förkylningen, Linus har varit snorig och mest velat vara i famnen. I natt satt jag med han i flera timmar men idag är det som att han börjar återgå till sitt gamla jag :) Skönt!! I morgon är det dags för 1 mån koll på Bvc, det blir spännande att se hur mycket har växt! Jag tycker han har blivit rundare om kinderna och han har fått ett till veck på låret :)


Hehe tjock kinderna :)


Lite flummig kille :)

Jag skriver i morgon efter Bvc besöket!!
Hej svejs!!


Linus Olof Eddie Segerstedt

Så ska lilla gubben heta. Olof efter sin pappa, farfar, morfar och farfarsfar :) Praktiskt att alla hade det i sina namn, rättvist och bra! Sen så ville Krille absolut ha med Eddie...så okej då :)
Denna pojk är än så länge en riktig liten lyxbebis. Igår hade han en riktig sovar dag, han orkade bara vara vaken för att äta och bajsa. Sen på kvällen var han faktiskt vaken i nästan 2 tim och det var ju kul att få hinna se hans vackra ögon ;)
På nätterna äter han 2 ggr men somnar fort igen, har vi en riktigt "tjorvig natt" kanske vi är vaken högst en timma. Ja jag kan inte klaga på denna lilla kille. Idag när Krille åkte iväg för att fixa bilen låg jag och Linus och pratade lite i våran säng. Han har börjat göra lite gurgel-ljud som är sååå söta. Sen började han böka på och helt plötsligt låg han på mage :) Han va lite förvånad själv haha.


Mob bild...


Favvo platsen...mammas eller pappas famn


Vacker barn<3

Han är riktigt stark i nacken och det är så roligt nu när han är "lite mer med". Han följer en med blicken och försöker ljuda med sin lilla mun. Jag hoppas att det håller i sig och att han får må bra.

Hej svejs från mig och en sovandes Linus!!


<3


Så här ser jag ut idag :)


Jag har blivit utmanad av Jeanette

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lukt
3. Flicknamn: Lotta
4. Pojknamn: Lars
5. Yrke: Läkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Leggings
8. Mat: Lax
9. Sak i badrummet: Läppglans
10. Plats/stad: Luleå
11. En orsak att vara sen: Linus :)
12. Något man skriker: Lägg av!
13. Film: Livet från den ljusa sidan
14. Något man dricker? Läsk
15. Band: Linkin park
16. Djur: Lodjur
17. Gatunamn: Larssonsgränd
18. Bil: Lamborghini
19. Sång: Losing you


Jag utmanar Anna, Sofie, Jessica, Åsa och Ida

Handlat kläder!!

Igår var jag och lilleman på stan och handlade lite kläder..eller lite...det blev rätt mycket faktiskt. Skulle behövt en större barnvagn att lasta på haha. Rasmus och Tilde har växt som bara den under sommaren så dom behövde verkligen lite nya kläder. Rasmus nöter knän och sockar som bara den. Sen handlade jag "bröstvärmare" (heter det så??) febertermometer och en ny napp till Linus. Självklart fick han oxå kläder :) Hittade en jätte fin vinteroverall och några bodys och byxor. Det är inte tråkigt att handla kläder till barnen :) Idag har vi bara myst på och haft Anna på besök, det var längesedan vi sågs så det blir mycket att surra om. Nä nu ska jag se klart fotbollen och sen blir det Idol ;)

Hej svejs!!


Söt...


Efter ammningen blev det "bajskalas" och efter det blev prinsen så trött att han somnade i storasysters säng : )
Lillplutten på stora kudden...sötnos!!


Lördag



Väntar på att "våran lilla groda" ska vakna...han har snart sovit i fyra timmar. Och det känns i mina bröst :S Jag har duschat och känner mig rätt så fräsch, men om några minuter har man väl någon spyfläck på sig igen : ) Och svettas gör jag som bara den...man är inte så läcker när man ammar. Men så klart..det är ju värt det : ) Tvättmaskinen går i ett, fast vi då har en filt som skydd över axeln så lyckas han ofta missa den den lilla krabaten : ) Och precis när man nybytt blöja så kissar han...


Gobarnet <3

Nä nu knorrar han!!! Hurra dags att amma :)

Hej svejs!!


Vardagen fungerar :)

Måste erkänna att det var lite spännande att se hur jag skulle fixa morgonens bestyr med alla tre barn under samma tak. Rasmus som inte är den snabbaste killen på morgonen...men det funkar utmärkt (än så länge!!) Barnen har tagit sig till skolan och dom har fått med sig gympakläder, badkläder, frukt och allt annat som ska med : ) Och på rätt dag och till rätt barn ;D Hehe
Rasmus och Tilde är så duktiga och hjälper till och lyssnar (åtminstone femte gången jag säger åt dom) Igår följde dom med till Sunderbyn för Linus skulle kolla sitt vä öra, OAE testet. Han hade fostervatten i örat på BB så det gick bara att "mäta" på hö örat. Rasmus och Tilde satt bak och skötte lillebror. Sen på Sunderbyn så hjälpte dom till att bära skötväskan bla. Mina duktiga snälla barn, och dom älskar att pyssla med Linus : ) Som förövrigt bajsade bodyn full på hörcentralen och jag liiite orutinerad ännu hade inte med mig någon ny...men det löste vi med lite tvätt, ren blöja och papper som skydd haha. Sen när vi kom hem blev det bad för bajsmonstret :)


Tilde och Linus<3


Rasmus och Linus<3

Behöver jag säga att jag är lite stolt över mina guldklimpar :)

Linus är en go liten kille som sällan gråter, lite magknorr har han men grymtar och knorrar mest. Dom enda gångerna han gråter är när han är vaknar och är riktigt hungrig eller när han måste bytas på när han somnat. Vi får hoppas att det håller i sig...man vet ju aldrig med dom här små krabaterna.

Hej svejs!


RSS 2.0