Gott eller??

Linus smakar mat första gången :)


Hmmm..lite skeptisk...

Inte så tokigt ändå...

Söt unge<3

Hej svejs!!


Julen..

Vi ha haft en underbar jul! Vi började firandet hos Linus farmor med gott julfika och barnen fick öppna paket. Sen åkte vi till min bror lagomt till Kalle Anka. Där blev det julmiddag och så kom tomten :) Jäklar vad jag har ätit dom här dagarna...
Vi har varit bortbjudna så vi har fulla kylen med julmat. Fast jag har kämpat och ätit lite på kvällar/nätter så minskar det sakta i kylen. Gott är det men både jag och Krille börjar bli lite less. Ska göra palt någon dag för att bryta trenden med denna julmat :)
Vi verkar alla ha varit snälla i år för tomten kom med många julklappar! Ska åka in till stan någon dag och handla med alla mina presentkort som jag fått! Kul!!
Juldagen fyllde min äldste son 9 år<3 Han är stor nu min Rasmus :)

Så här fina var Rasmus och Tilde julafton!!


Och lilla Linus :)


Han okade inte riktigt hela julkvällen :)


Linus med en julklapp!


Julklappar...


Linus med sin gammelfarmor!


Linus testar sin fina gåstol som han fick av farmor :)

Ja de var lite av vad vi haft för oss juldagarna :)

Hej svejs!!


Bus

Äntligen jullov!!!

Tilde

Snöiga busungar :)

Pojkarna tixar :)

Hej svejs!!


Ja se det snöar...

Andra dagen och snön vräker ner. Gick på en kort promenad men skulle behövt ett plogblad framför vagnen :)


Bild på våran altan i morse...

Puss och kram

Gokilllen<3

Hej svejs!!


Linus 4 mån

Idag är våran älskling 4 mån :) Och han har gett oss världens julklapp...han har börjat ta nappen igen!! HURRA!! Det blir så mycket enklare när dom tar nappen...
Våran storkille :)

Tuffing :)

Hej svejs!


Fler besökare till din blogg??

Klicka här!!! http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lindalin


Brrr...

Nu är det vinter -24 på morgonen. Det blev en kort promenad till Ann-Therese på "mammaträff" idag. Kylan biter i kinderna..
I övrigt har det varit en rätt lugn vecka, passade på att frosta av frysen igår och gjorde lite julgodis, Rocky road... gott :) Idag blir det nog att rulla julköttbullarna!
Linus växer och mår bra, dreglar och biter som en tok...jag är lite lur om att det är på gång tänder. Båda mina andra barn har varit tidiga på att få tänder så bara vänta och se. Till helgen blir det väl att köpa dom sista klapparn, jag har rätt mycket att handla men vet vad jag ska ha. Linus testade hoppgungan på mammaträffen :)


Kul!


Gladskit!!!

Hej svejs!!


Sorry..

Jag har varit rätt dålig på att skriva här i bloggen i veckan, men jag har haft rätt fullt upp!
Måndag så bakade jag till Tilde och Musses kalas och så gjorde vi pepparkakshuset. Sen gjorde vi inbjudningarna och åkte och lämnade dom runt hela Blåsmark :) Efter det var det storhandling och jag tror vi alla somnade ovaggade den kvällen :) Tisdag...hmm vad hände då...jo men det var rätt lugnt under dagen men sen på kvällen hade jag lovat barnen en adventskalender (barnens pappa hade glömt köpa och det gick inte att få tag på, jag har sökt som en tok) så då åkte jag iväg och handlade små klappar och slog in...satt inlåst på toletten och skynda mig som en galning haha. Linus var otålig och även dom stora barnen haha :) Ok få se nu Onsdag...jo då var det julbord för mig. Gott som bara den! Jag hade med mig lillen och han fick vandra från famn till famn. Jag var med mitt jobb så jag hade inga problem med "barnpassning" :) Torsdag var det mammagrupp på förmiddagen sen kom mamma och va med oss fram till kvällen då for vi på barnens julfest/luciafirande. Dom var så duktiga och Linus hade kvällen till ära sin tomtedräkt. Sen Fredag hade barnen fått ledigt från skolan för dom skulle gå på sin farmors begravning...men på morgonen kräktes Tilde! Jaha...magsjuka...typiskt. Det var bara att ställa in deras badkalas idag och ringa runt till alla barnen och säga att det blev inställt. Så klart blev både Tilde och Musse besviken men det blir ett nytt kalas, men det blir i Januari efter alla storhelger. Som tur va så var Tilde frisk idag så vi passade på att baka pepparkakor!!
Så var min vecka i korta drag :)


Musse dekorerar...


Tilde


Tides sida och Musses sida:)


Sötisar...Tilde med ljuset i ansiktet och Rasmus ser lite borta ut :)


Pojkarna hann med att softa lite i soffan ;)


Lite av våra pepparkakor, barnen ska lussa för våra grannar imorgon och ge dom varsin pepparkaka att hänga i fönstret:)


Och en bild på vackra Linus<3

Hej svejs!!


Gladskit


Man kan ju inte annat än att bli glad på morgonen när man har en sådan här gladskit :)

Hej svejs!  


Lussebullar


Idag blev det att baka lussebullar :) Lite julkänsla börjar jag få!
Till veckan blir det att bygga pepperkakshus och även baka pepparkakor med barnen!!
Nä nu vill en liten Linus ha lte uppmärksamhet!

Hej svejs!


Vinter


Utsikt från vårat fönster igår em


Äntligen är vintern här! Det är så härligt att vara ute och promenera, kylan biter i kinderna.

Hej svejs!


Ett år äldre..

Jaha då var man ett år äldre (igår). Jag är ju inte så mycket för det här med att fylla år, inte för att jag har någon åldersnojja, utan jag inte riktigt varför. 35 år...ja vad säger man? Jag fick en så söt lapp på morgonen av Krille där det bla stod - Nu är du halvägs till 70...hmm...hur ska jag tolka det ? ;)


Jag och Krille på krogen (innan vi blivit ett par haha)
 
Jag är en nöjd, trygg, glad 35-årig tre barnsmor som har lärt mig att uppskatta det "lilla" i livet och tar ingenting för givet. Jag har haft den turen att få 3 underbara barn och en man som älskar mig<3

Hej svejs!!


RSS 2.0