Husägare!!!

Äntligen är det klart! Jag har ruvat på en hemlis ;) Nu är det slut med Fam Annorlunda får vår del, vi har köpt hus :) Jag kommer nog spendera den första tiden med att öppna och stänga dörrar...leva i ett lyckorus haha :) Det kommer att bli så bra och vi har utsikt mot vattnet. Håller på att planera vårat kök som vi ska renovera, kollar möbler till barnens rum osv. Mycket att tänka på men ack så kärt besvär <3
Så skönt att äntligen få ett hem att sätta våran prägel på. Vårat hem för våran familj.
Ska uppdatera er med före och efterbilder ;)

Idag blir Linus 8 mån!!
Grattis våran lilla mullvad<3 (På mornarna när han får komma över till våran säng så bökar han som en liten mullvad)
Var på bvc idag och Linus väger 8880g och är 72cm, följer normalkurvan :)


<3

Nu ska jag ta och röja lite i våran lilla lya och fixa mg själv oxå!

Hej svejs från husägaren Linda :D


VÅR!!!

Ååååå så härligt med vår!! Solen skiner och jag blir så lycklig :) Cyklarna är framtagna och ungarna är så nöjda! Igår var jag och lillen på babysim (andra kursen) och det är så skoj. Det blir nog att gå fortsättningskursen till hösten! Idag har jag och lilleman varit på promenad med Anna och hennes hund Nikita. Linus och Nikita är riktiga polare och hade ett märkligt samtal under hela promenaden dom är så söta ihop ;)  Nä nu ska jag strax börja med lite käk...men vad det är frågan. Ibland önskar jag att jag hade en kock!!

Linus har fått sin första tand :)


Gladskit!!

Vackra kusin Walter <3

Fick detta på mob av min älskade storebror :)
Det är Linus om några år hahaha (hoppas verkligen inte det!!)
Hej svejs!!!


Trångt!!!

Som en del av er redan vet så bor vi alltså rätt så trångt...dvs 5 st i en två varannan vecka! Detta medför ju en del hmmm hur ska jag säga detta utan att låta allt för bitter...komplikationer ;)
Det jag menar är att vi klättrar på varandra i princip. Dom stora barnen delar rum så i slutet av veckan så kan dom inte ens se på varandra utan att hamna i bråk. Det blir ett väldigt "hänsynstagande" när vi har lilla Linus som sover i sin spjälsäng bredvid mig. Vi har ingen dörr att stänga om honom så efter 20.00 är det att vara relativt tyst...ja visst han är van vid ljud men jag upplever att ju äldre han blir dessto mer lättväckt är han åtminstone på kvällen. Jaha tänker ni...men det är ju bara att flytta. Jooo visst..men där är det envisa jag som har satt käppar i hjulen. Jag vill att mina barn ska få gå kvar i denna skola, ha kvar sina kompisar och dessutom trivs jag så bra här. Jag vet vem barnens kompisars föräldrar är och vilket är en trygghet för mig längre fram när ungarna ska ut och busa :) Utbudet i denna by är inte sååå stort när det gäller försäljning av hus. Jag längtar tills jag får inreda vårat hem, få göra precis som jag/vi vill ha det. I denna lägenhet har jag inte lagt ner många kronor för jag vet ju om att det bara är tillfälligt. Så i vårat kök tex är det en obestämbar färg på skåpluckorna...beige/gul ja gräslig iaf. Och hantagen är vita gjorda av trä. Till denna smaklösa inredning är det istället för kakel någon slags våtrumstapet??!! Och som pricken över i:et...ljusgröna tapeter!!! Oj va jag vill ha ett "eget" kök...suck. Jaja vem vet en vacker kanske jag också får leva som alla andra och hitta ett hus med dörrar ;)
Här är våran lägenhet, inte mycket att visa upp men jag tänkte bara så att ni får rätta känslan ;)

En liten toa :)


Pannrum/tvättstuga som även funkar som Linus "skötplats"

Hallen..


Första dörren går till toan, andra till tvättstugan


Kök


Tyvärr syns inte den vackra tapeten så bra...


Observera skåpen och handtagen...


Vardagsrummet/sovrum...


Ja ni ser...


Också barnens rum, dom har då iaf en dörr att stänga om sig :)

Jag tycker ändå att vi faktiskt har klarat det ganska bra. Vi har hittat lösningar och kämpat på.
Men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag börjar bli less... :)

Hej svejs!!Mys med grabbarna

Lite grå Annandagpåsk och en perfekt mysardag med mina killar <3


Pojkarna surfar....

Hej svejs!!!


Vackra unge!!

Fick denna fina bild på Walter :)

Gladskit <3
Idag ska jag åka och pussa lite på honom ;)

Hej svejs!!


RSS 2.0