Regnet det bara öser ner...

...men inne är det varmt och mysigt. Diskmaskinen surrar och allt är bortplockat, tända ljus lite här och där :) Laddar inför min favvo serie Grey's Anatomy!
Till det blir det gräddglass och färsk ananas...mums :)

(spana in den lite tråkiga bananen...)

Jag har gjort en ny profilbild till fejjan, äntligen så blev det en "ensam bild". Har haft lilleman med på alla dom förra och haft lite svårt för att ha en bild på mig själv bara. (Jag vet jag är lite knäpp) Så här blev den iaf!


Också en bild på lillsnyggisen våran :)

Gullungen låg i min famn <3

Hej svejs!
Vilken vecka!!

Först var det Tilde som fick åka in på akuten och i Lördags var det Rasmus tur! Ja kära värld...
Han kom hem från ett kalas och hade visst stupat med huvudet rätt i golvet. Han var blek och väldigt trött. Han gick direkt och lade sig och efter ett litet tag började han att kräkas, jaha tänkte jag hjärnskakning! Vi ringde jouren och dom ville att han skulle komma in, det blev tillslut så att vi fick åka in på barnavd. i Suderbyn för obs över natten. Lilla gubben piggnade till efter ett par timmar men det var täta kontroller allt för att utesluta blödning. Musse fick dropp, och det tyckte han var spännande, fast när han såg mig äta kvällsfika där på rummet hade han nog önskat att han fick äta han med. Stackaren...
Morgonen därpå kontaterades hjärnskakning och vi fick åka hem! Lite trist blev det att ligga där och Musse fick inte se på tv så han läste alla tidningar som han hittade :) Som tur var så gick ju allt väldigt bra men det känns som en riktig otursvecka för mina barn.


Haha lite stolt va han allt att få dropp ;)


Några timmar före hade vi varit och handlat och Musse hittade sig en afro-peruk! Han har nu surrat om en sådan för han tycker dom är så coola :)
(hade han haft på sig den när han föll hade den nog lindrat fallet :))


Lilla gumman nyklippt :)


Busungen :)


Gullpojk!

Nu har jag min dator igen! Tusen miljoners tack till Tobbe som var så snäll och fixade den!!
Ska ändra utseende på min blogg...är så jäkla less den!!

Hej svejs!!

Utmanad

Har blivit utmanad av Nettiz!!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? Fanns ingen bok nära så det fick bli Musses "Tom &
 Jerry" serie tidning. (serieruta 4 haha)
-Tjena kisse! Hur e läget?
-Va?

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En stol! 

 

3. Vad var det senaste du såg på tv? Robinson

 

 

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 11? 

 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Fågelkvitter ute och en traktor 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Idag, skjutsade barnen till skolan. 

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Facebook 

 

8. Vad har du på dig? Jeans,tunika, kofta och en schal

 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? Tror inte det

 

 

10. När skrattade du senast? På morgonen 

 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Hmm...inte så mycket...har inte bestämt vad jag vill ha på mina köksväggar än! 

12. Har du sett något konstigt på sistone? Varje dag! 

 

13. Vad tycker du om den här utmaningen? kul 

14. Vilken var den senaste film du såg? Minns ej....jo jag såg När lammen tystnar för någon dag sedan! 

 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?  Oj!!! Öhhh massor!!! Nytt hus,bil, kläder,resa mm 

 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag har fula lilltånaglar 

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Svår fråga....skrota alla kärnvapen kanske?

 

 

18. Tycker du om att dansa? Javisst! 

 

19. George Bush? Har ingen direkt åsikt men klokare män än han finns det ju! 

 

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Ja...har inte tänkt på det? Det skulle bli lite klurigt om det skulle bli en knodd till. 

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Nej

 

 

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Oj...jasså finns du på riktigt?? 

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Anna E, Jessica,sofie och Åsa!


Fredag

Ojoj va jag har varit flitig nu på att skriva!! Inte illa av mig :) Jaha då var det Fredag igen! Veckorna går så fort. Min lilla Tilde fick jag åka in på akuten med natten mot Torsdag. Hon hade så jätte jobbigt med andningen. Och jag har väl haft mina aningar att hon har som vi fick konstaterat förkylnings astma. Skönt iaf att få det konstaterat. Hon har hostat från och till nästan hela hösten och spec nattetid. Så natten mot Torsdag spenderade vi som sagt var på akuten, var hemma 4.30 ung och 7.00 steg jag upp och skickade iväg Rasmus till skolan. Linus vaknade också och käkade men ville inte somna om. Då dyker lilla Tilde upp i sovrumsdörren - Mamma jag kan ta Linus så får du vila en stund!!!
Lilla söta Tilde!! Då var hon och lekte med sin lillebror i vardagsrummet (utanför vårat sovrum)så jag kunde ligga 30 min till. Gullegumman min <3
Sedan var det redan planerat att Linus skulle till sin farmor den dagen så både jag och Tilde bäddade ner oss i soffan efter Linus åkt och vilade ikapp lite förlorad sömn. Jag tänkte just det att va bortskämd jag/vi är som får sova hela nätter. Har ju haft den turen med denna unge att det inte alls varit dom obligatoriska nattvandringarna eller oförskämt tidiga mornarna! Fast jag har ju som sagt fått prova på det med mina andra två! Det kan vara en tuff tid...
Har inte min dator än så jag har inga nya roliga bilder att bjuda på så ni får nöja er med en gammal :) Men ack så fin bild <3


Mina älskade underbara ungar <3

Hej svejs!


Snö...

Vaknade i morse och det var vitt på backen..suck lite väl tidigt för snö kan jag tycka. Nåja det försvinner väl. Idag så ska vi bara mysa på jag och Linus, tyvärr så har bilen inga vinterdäck än så vi håller oss hemma. Gulliga Tobbe har förbarmat sig över min dator och det var viss kylfläkten som gett upp och snälla Tobias har beställt en ny :) Tur man har fina vänner! Vi var i måndags och kikade på Cattis och Jonnys lilla bebbe <3 Så underbar liten kille!! Vad fort man glömmer...tänk att våran lilla skrutt Linus va så där liten för ett år och snart 2 mån sen...Lilla Linus några timmar gammal.

Lite sugen på en bebbe blev jag allt när jag höll deras lilla vackra gosse ;)

Hej svejs!!


Söndag

Sovit som en stock i natt! Undra om det är min skitrygg som inte verkar bli bättre som gör mig så trött...
Lite svårt att vila den när man har en ettåring, fast han nu går själv så är det oundvikligt att bära honom. Lyfta ner honom från soffan 100 ggr per dag, in och ut ur spjälsängen, upp på skötbordet osv osv. Idag far mina stora barn till sin pappa så det kommer bli så tyst nu till veckan. Undra om man någonsin vänjer sig? Linus blir så glad när dom kommer ! Tala om syskonkärlek <3 Musse brukar hälsa på efter skolan när han är hos sin pappa bara för att få träffa sin lillebror. Det värmer i mammahjärtat <3 

 


Hej svejs!! 


Trasig dator och bloggtorka...

Min dator har sagt upp sig! Lånar hjärtats dator just nu. Sen så har jag ju min lilla leksak iPhone 4 som jag är ute på nätet med. Jag vet inte varför det blivit så att jag inte skriver på bloggen. Det finns massor att skriva om men tyvärr så blir det bara inte. Kanske lika bra att avsluta...men vi får se! Linus hjärtat som är 1 år och 1 mån går, springer och klättrar. Han är en äventyrslusten krabat och är ÖVERALLT!! Jobbig men rolig period ! Mina stora barn mår finemangs och har blivit riktigt "stora" under sommaren!! Än så länge så får jag krama och pussa min son när ingen ser så klart. Liiite pinsam mamma är man visst har jag fått höra :)Fick en utmaning av  min fina vän Jeanette att lägga ut en bild från tredje mappen och bild nr 10 men som sagt var har jag ingen dator :( Men jag ska se vad som finns här i bloggarkivet :)
Ta hand om er och ta vara på det lilla!!


Bulgarien 08


Framtung 09

Hej svejs!!!


RSS 2.0