Linus


Linus fick smaka lite mjukglass och det tyckte han va mums :)
Gullunge....


Jag lever...

...men har sååå mycket att göra. Här har det varit sommar nu en vecka, märkligt det känns som om det gick från vinter till sommar på en gång. Det blev liksom ingen vår. Härligt är det då med värme :)
Jag pysslar med vårat hus, eller på gården iaf. Det är en äldre dam som bott där tidigare så hon har nog inte orkat hålla efter så bra. Jag har röjt som bara den, men fint blir det!
Va händer mer då? Jo igår kväll for jag och resten av mammorna från våran "mammaträff" ut och käkade. Riktigt trevligt ett glas rött och en massa skratt, det ska vi göra om! Sen så har mina underbara vänner Johan och Tobbe kommit hem från USA efter tre veckors sem. Saknat dom som bara den, ikväll blir det grillning med dom! Gott gott jag har inte ätit nå grillat än så jag längtar. Jag ska uppdatera med lite bilder sen på trädgård,hus och barn :) Jo just det!!! I morgon blir det en tripp till IKEA och handla kök ;)

Hej svejs!!


Lycklig

Jag är bara så jäkla lycklig och glad!!!!!
<3 <3 <3 <3


Socker barn!!!

Hade besök av lilla Walter i Måndags. Försökte mig på att ta bilder på killarna men det va inte det lättaste att få dom att titta på mig båda två samtidigt :)Vackra barn :)

Å en bild på mig och Linus <3


...och min GODA surströmmings klämma som vi åt igår :)

Jag älskar det!!!!

Hej svejs!!


Grått och trist...

...väder är det idag. Och även igår, men vi hade en mysig Valborgs vid Majbrasan här i byn :) Vårat hus står rätt nära Hembygdsgården och brasan så jag gav vårat hus några längtande blickar haha :)
Jag ska visst få en överraskning av Krille på Tisdag ...det enda jag fått veta är en tid, att det är i stan och att jag inte ska ha Linus med mig...spännande hihi :)


Lillgubben
 
Sen på Facebook så hade en vän skrivit om hur man egentligen ser ut (och spec på morron innan man fixat sig) Hon hade lagt upp en bild på sig själv hur hon såg ut på morgonen och utmanade andra att visa sitt "rätta jag". Jag är inte bangen så håll i hatten gott folk!!!
Här är jag dagen efter jag somnat med blött hår, utan smink :)


Så man ut när man har självlockigt hår...


Hej svejs!!


RSS 2.0