Äntligen Fredag!

Hemkommen från jobbet och hämtat barnen från skolan, skönt med Fredag :)  Blir väl som vanligt mysfredag med lite gott och Let´s dance, fick just mess från älskling som visst skulle handla med sig en familjepizza på hemvägen...nice ;)
Det har gått bra att jobba idag har inte så värst ont, fy va skönt. Har spånat lite på namn åt bebben men jag tycker det är svårt. Flicknamn är enklare än pojknamn tycker jag, men så gav en arbetskamrat mig ett namn....Linus
Hmm jag tror nog att det kan bli en liten Linus :)  Det är då full rulle i magen just nu, lillhjärtat gympar för fullt :) Härligt ! Solen skiner och livet leker ! Längtar tills imorgon med sovmorgon och en härlig frukost i lugn och ro. Helgfrukost är så mysigt, alla i morgonrock och man sitter och surrar och äter länge utan någon tid att passa. Iofs så hade jag väl tänkt mig att vi skulle komma iväg i tid till Luleå imorgon för på hemvägen ska vi förbi Krilles polare och sen passa på att hälsa på mamma oxå. Hon saknar oss och har väl lite långtråkigt, pappsen är ju i fjällen hela helgen. Skulle behöva hinna förbi brorsan och kolla bebis grejer oxå...jaja vi får se va vi hinner :) Nä nu ska jag sträcka ut på soffan en stund, känna lite på lilla Linus sparkar ;)

Ha d gott :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0