V 30

Då går vi in vecka 30 !!! Hjälp va tiden går...
Grynet väger ca 1400g och är ca 40,5 cm :)




Magen idag :)

Älsklingen buffar med rumpan och hela magen går i vågor :)
Anna var här igår och fick se Kjell in action, bebben visade sig på sin busigaste sida. Grynet har rumpan precis vid mina revben så ibland trycker det så jag måste luta mig bakåt för att den ska få plats. Jag får buffa tillbaks gullet men snabbt är han tillbaks :) Det är trångt för våran älskling nu...och det lär inte bli bättre dom här sista veckorna ;)


Älskade barn, din pappa och jag längtar så tills vi får se och hålla dig, pussa på dig<3 Dina syskon kan inte förstå att det ska ta så länge innan du kommer ut :) Du är så efterlängtad älskade barn...
Älskar dig så<3

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jo är hyfsat bra med han iaf, han har dock åkt på diarre nu, men verkar vara på bättringsvägen, och har lite små sår där han haft bandaget, så hoppas att allt läker fint, ska stoppa på han lite salva där tänkte jag..vill han ska vara 100 till nästa helg på utställningen..

Jo vi mår bara bra, mitt uppe i flytten så man lever i kaos, men det ska nog lösa sig ;)

2009-06-05 @ 10:37:18
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Jessica

jo himla skönt att det är klart då nu kan man verkligen känna att man nog inte hade pallat med en flytt senare i graviditeten.. Jag som var säker på att ni hade hus.. vars har ni 2.an då? och hur tusan får ni plats? kan inte va kul, lider med er

2009-06-05 @ 13:20:22
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Jessica

Kan tro att det är riktigt trångt.. kan väl vara svårt att hitta där, men detgår inte bra med hortlax, bergsviken? för dom borde väl gå skola där sen?

2009-06-05 @ 15:08:26
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Jessica

jo det är ju så. och är alltid mysigt att bo lite utanför åxå :P hur gamla är dom nu?

nån gång ska den väl växa åxå ;) men är skönt att inte blivit så stor än, förhoppningsvis så kan jag väl få slippa foglossningar ett tag till ;)

2009-06-08 @ 07:39:43
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Jessica

okey ;) då är det ju ett tag till dom börjar högstadiet.. Ngt hus brukar det ju finnas, men frågan är ju bara om det är ngt man vill ha åxå..

2009-06-08 @ 08:24:45
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Jessica

okey får testa det sen när jag orkar ta mig på apoteket, än är det inte så farligt kommer sent på kvällen bara så ;) så en timme om dan överlever jag iaf :P men det lär väl knappast bli bättre :P

2009-06-09 @ 10:14:56
URL: http://wearisome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0